Over mij

Over mij

Ik, Rob Schadenberg, heb na een aantal jaren zoeken naar een huis/pension in Oostenrijk mijn stekkie eindelijk gevonden in Treffen am Ossiacher See in Karinthiƫ. Een huis op een prachtige plek in een bosrijke omgeving en dichtbij de Ossiacher See en het skigebied Gerlitzen Alpe. Hier is de temperatuur van mei t/m oktober tussen de 20-25 graden, met uitschieters naar 30-35 graden maar in de winter kan het hier ook sneeuwen en flink vriezen.

Er zijn hier vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen, watersport, skiƫn, schaatsen, langlaufen en andere uitstapjes. We zitten 4 km van de Autobaan, Salzburg-Villach, afslag Villach-Ossiacher See.

Ik ben nu bezig met het Pension Rosenheim te verbouwen en heb inmiddels het tweede appartement klaar en ben begonnen aan het volgende project. Elk appartement en kamer krijgt een kleurthema. De appartementen en kamers worden volledig ingericht en voorzien van alle gemakken en in een huiselijke sfeer.

Ook is er een gezamenlijke verblijfsruimte/ontbijtkamer waar je kunt genieten van een kopje koffie of drankje en eventueel bij kunt praten met de andere gasten.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in Pension Rosenheim om je een fijne vakantie te bezorgen.